VelzArt
Ringweistraat 2, 4181 CM Waardenburg
M: pz@velzart.nl
T: 0418 712 400
Bereikbaarheid
maandag t/m vrijdag:
9:00 t/m 17:00

Zaterdag & zondag:
Gesloten

Ontdek VelzArt

Wat doen we?

VelzArt is gespecialiseerd in ICT-dienstverlening voor het MKB. Met de ervaring van bijna 18 jaar kiezen we altijd voor de beste oplossing. De beste oplossing voor de klant, voor de lange termijn én voor een langdurig succesvolle samenwerking. In de 24-uurs economie waar wij in opereren zijn betrouwbaarheid en veiligheid de belangrijkste speerpunten. Concessies in de oplossingen zullen altijd zijn weerslag hebben op deze onderwerpen, vandaar deze keuze.

We zijn een compacte organisatie met een platte hiërarchie. Dit een bewuste keuze. Communicatie en snelheid zijn kenmerken van onze organisatie waar we ons op onderscheiden ten opzichte van andere kwalitatieve ICT dienstverleners. De structuur van VelzArt is ondersteunend aan deze kenmerken.

Werkplekken

Cloud oplossingen

Internet

Telefonie

Hoe het is om te werken bij VelzArt

Eerlijk is eerlijk; structuur, kwaliteit, gedegen oplossingen en hard werken zijn onze speerpunten en zaken die er veelal uit springen. Máár wij willen dit ook zeker combineren met een gezonde dosis humor, zelfspot en plezier. Veel plezier!

0
jaar is de gemiddelde leeftijd bij VelzArt
0
collega's met een gem. dienstverband van 7 jaar

Aan 't woord

Onze VelzArtdianen

Mark Dekker

Teamleider

Ik ben begonnen als stagiair en ben inmiddels een paar jaar teamleider van onze kantoreca en repair. Het is iedere dag weer een uitdaging om voor onze klanten op tijd hun nieuwe of gerepareerde PC of tablet terug te leveren. Tijdsdruk, verschillende apparaten, verschillende mensen, veel afwisseling en dus iedere dag weer een dag die we van tevoren niet hadden gedacht!

Mark Dekker
Johan van de Kolk

Accountmanager ICT

Inmiddels ben ik toch eigenlijk wel een oudgediende binnen VelzArt. Als accountmanager aan de zakelijke kant is geen dag hetzelfde bij VelzArt en dat maakt mijn baan juist zo leuk en uitdagend. Ik ben hier nog lang niet klaar!

Johan van de Kolk
Bernardus de Bruin

2e-lijns Servicedesk

Inmiddels zit ik behoorlijk wat jaren bij VelzArt en heb ik het altijd goed naar mijn zin. Geen dag is hetzelfde maar dat is misschien ook wel inherent aan de positie binnen de Servicedesk. We proberen als team altijd elkaar op te vangen bij escalaties zodat uiteindelijk voor de klant het beste resultaat wordt bereikt. De ontwikkelingen binnen de ICT gaan snel. Gelukkig is er voldoende ruimte om mee te gaan met nieuwe mogelijkheden!

Bernardus de Bruin

Ik wil graag aan de slag_

Dat kan want op dit moment zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s met ICT kennis, iets voor jou? Bekijk onze vacatures en misschien spreken we elkaar snel.

Wij maken gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om de website goed en veilig te laten werken.