Testimonials


Jacob Lunenberg
Accountmanager ICT
Ondanks mijn jonge leeftijd ben ik toch eigenlijk wel een oudgediende binnen VelzArt. Vanuit mijn stage in vast dienstverband gekomen als reparatiemedewerker, daarna verkoper in de winkel, vestigingsmanager van de winkel en nu uiteindelijk verkoper aan de zakelijke kant én....ik ben nog lang niet klaar!

Mike van Burk
Verkoop binnendienst
Bij VelzArt heb ik de kans gekregen om mij te ontwikkelen in een (voor mij) totaal ICT nieuwe wereld. Door de begeleiding binnen team Verkoop en de samenwerking met eigenlijk alle teams binnen VelzArt zat ik sneller op mijn plek dan gedacht. Het is hard werken maar door de vele verschillende projecten én de informele cultuur in het bedrijf, zit ik hier helemaal op mijn plek!

Bernardus de Bruin
2e-lijns Servicedesk
Inmiddels zit ik behoorlijk wat jaren bij VelzArt en heb ik het altijd goed naar mijn zin. Geen dag is hetzelfde maar dat is misschien ook wel inherent aan de positie binnen de Servicedesk. We proberen als team altijd elkaar op te vangen bij escalaties zodat uiteindelijk voor de klant het beste resultaat wordt bereikt. De ontwikkelingen binnen de ICT gaan snel. Gelukkig is er voldoende ruimte om mee te gaan met nieuwe mogelijkheden!
Mark Dekker
Mark Dekker
Teamleider kantoreca & repair
Ik ben begonnen als stagiair en ben inmiddels een paar jaar teamleider van onze kantoreca en repair. Het is iedere dag weer een uitdaging om voor onze klanten op tijd hun nieuwe of gerepareerde PC of tablet terug te leveren. Tijdsdruk, verschillende apparaten, verschillende mensen, veel afwisseling en dus iedere dag weer een dag die we van tevoren niet hadden gedacht!
Robin van Markus
Robin van Markus
Senior ICT specialist
Op dit moment ben ik denk ik degene die het kortste hier binnen de organisatie aanwezig is en eerlijk gezegd weet je nooit waar je aan begint. Maar tot op de dag van vandaag en ik weet ook zeker morgen heb ik er totaal geen spijt van. Het meest verbazende is misschien wel de enorme omvang van projecten en toch de interne rust en structuur die er voor zorgt dat (bijna) alles soepel verloopt.

Jij?
Geen idee, wat doe je nu?
Tja, wat mag je van ons verwachten? En/of wat verwachten we van jou? Wij denken in deze dat het bijna identiek is: hard werken, niet genoegen nemen met een zesje en zeker een prettige werkomgeving nastreven (naast uiteraard buiten werktijd veel fun!).